Please Make Sure You Read The Forum Rules! , Thanks for registering We are glad you have chosen to be a part of our community :) Please do not use email addresses, website URLs, Skype info, or any other contact info as your Username.
  1. ObdToolUsa

  2. Martech

  3. obdresource

    obdresource.com
  4. Piwis tester II

  5. OBD Center

  6. ChiPTuninG



Post Reply 
DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
14-11-2016, 15:06 PM
Post: #61
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
OK, let me address one point at a time:
1- I am not sure what is causing the issue of the language reverting back to GB and unfortunately I don't have time for the rest of this weekend to look at it in detail.
Taking in consideration that PP2000 is working in Greek, does Lexia's DICO.TXT revert back to GB if you put it in French and German?, if not, then it could be due to a missing file or PSA changing a file name or another language coding issue because Greek is el and GR.. it looks like it is picking the wrong fonts.

If you try updating further than 8.17, you need to do a lot of editing and configuration and I am not sure if it is worth it, for you. It certainly is not for me, my car is an old Citroen C8.. But you can use the DiagBox v8.35 Lexia and PP2000, I posted them somewhere.. it is a very easy process.. However, I think you may still face the same language issue.

And since you are using VirtualBox, you may have noticed the "psaAagent.exe" error, install VC++ 2008 and execute the System Serial statement. You can refer to "Preparation for Installing DiagBox 8.01 on VirtualBox" here:
http://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=13539
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: venios
15-12-2016, 18:53 PM
Post: #62
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
(23-04-2016 17:32 PM)teamtuner Wrote:  Simple
you are really a brave man
working ok on win7 64
bravo,and thanks

Sorry mr Simple, how do you make it work on 7 64bits?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-12-2016, 19:11 PM
Post: #63
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
Just use 32 bit Windows, 64 bit is NOT supported, even if it works..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: mauroxj
16-12-2016, 18:01 PM
Post: #64
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
Hello
My problem is the lack of telecoding calculators in the Peugeot 301 and C ELLYSE - 2014.
After entering the manual telecoding computer display FAILURE TO ACCESS SERVER AUTHENTICATION
I think that this applies to AWroot/dtrd/tree/vehicle/M3_M4
After testing DIAGBOX in all versions I did not get any problem with telecoding in v7.57 but in this version there are not recognized all the calculators.
The only version that is recognizes is the v 7.60 all functions work normally except telecoding.
By doing tests I noticed that in v7.60 I can do telecodingu only BSI in Peugeot 301 (M3_M4) but
choosing as a model PEUGEOT 208 (A90) I am getting the same BSI.
I do not understand why higher versions (7.62-7.83) does not recognize all the calculators.
Please help me solve this problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: manocao
29-12-2016, 19:10 PM
Post: #65
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
Hi
i have diag box installd and tody it asking for a key .
is there a way to fix it or do i need to install from the begining ?
thank you ahead


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2017, 01:07 AM (This post was last modified: 08-01-2017 02:59 AM by dema2.)
Post: #66
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
Hi to all,
Please, and thanks, i need a link for to download the first version of patched DiagBox v7.01, for to start with installation on my lap top, i have used the search tool, for to find DiagBox 7.01, but i have find more DiagBox but not the first version DiagBox 7.01, can any one help me, thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2017, 14:50 PM
Post: #67
PPeugeot RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
Hello
I installed my Diagbox 8 and I have a problem which is pictured
How to Fix It?
  With Windows 7 am
thanks in advance


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2017, 15:55 PM (This post was last modified: 09-01-2017 07:52 AM by Simple.)
Post: #68
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
It is difficult to help without enough information about what you have performed. A lot of people (including myself) have installed 7.xx and 8.xx successfully. So the first thing I would assume (may be not true) that you must have forgotten to do something or done something wrong!!

Detailed information about the platform and the steps taken to perform the installation is needed. Also, was it working at any stage? and at which stage did it fail?

I would like to encourage all to be forthcoming with information when posting a problem message, so that a problem resolution may be more efficient, and there are less posts (like this) requesting further information.
Simple.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-01-2017, 18:49 PM (This post was last modified: 21-01-2017 18:56 PM by aparrrrrrr.)
Post: #69
RE: DiagBox 8.xx Upgrade & How to Update
To begin have 7.02 installed nothing mas and want to install everything but to begin the link 8.20 in gentle not this one, and if in addition it needs to be connected to Internet thank you very much

(08-01-2017 15:55 PM)Simple Wrote:  It is difficult to help without enough information about what you have performed. A lot of people (including myself) have installed 7.xx and 8.xx successfully. So the first thing I would assume (may be not true) that you must have forgotten to do something or done something wrong!!

Detailed information about the platform and the steps taken to perform the installation is needed. Also, was it working at any stage? and at which stage did it fail?

I would like to encourage all to be forthcoming with information when posting a problem message, so that a problem resolution may be more efficient, and there are less posts (like this) requesting further information.
Simple.

yes
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Bookmarks

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
PPeugeot Lexia Firmware Update in panalaurentiu88 1 101 20-01-2017 06:13 AM
Last Post: mattydr67
PPeugeot Diagbox software in alan1956 1 118 19-01-2017 19:45 PM
Last Post: alan1956
  Diagbox 7.01 installation file in agauga 2 186 18-01-2017 18:18 PM
Last Post: dema2
  Diagbox ok, PP2000 and Lexia wont run in mladen76 2 80 18-01-2017 14:36 PM
Last Post: mladen76
  DiagBox 8.01 Installation in Simple 64 8,630 14-01-2017 23:28 PM
Last Post: donjuan020
0Engine PSA DiagBox 7.01 - failure of the activation (error 0) - I am going to be mad in tomay3000 31 29,473 19-12-2016 10:40 AM
Last Post: P2XA
PPeugeot Update PSA DiagBox WITHOUT Internet! V7.65 Allready PATCHED in scarymistake 140 96,829 16-12-2016 19:33 PM
Last Post: toto
  Lexia & PP2000 updates (Up-to DiagBox v8.38) in Simple 13 1,521 13-12-2016 15:50 PM
Last Post: Simple
PCitroen Lexia3 diagbox reflash in david2000 3 365 10-12-2016 12:54 PM
Last Post: Simple
PPeugeot Diagbox not read ECU in venios 0 208 29-11-2016 18:26 PM
Last Post: venios

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:
jpbroad1970, 2 Guest(s)

Return to TopReturn to Content