Please Make Sure You Read The Forum Rules! , Thanks for registering We are glad you have chosen to be a part of our community :) Please do not use email addresses, website URLs, Skype info, or any other contact info as your Username.
  1. ObdToolUsa

  2. Martech

  3. obdresource

    obdresource.com
  4. Piwis tester II

  5. OBD Center

  6. ChiPTuninG



Post Reply 
BMW F10 - initializing used TMS module in HEADLIGHT
06-01-2017, 14:14 PM
Post: #11
RE: BMW F10 - initializing used TMS module in HEADLIGHT
No it doesn't
I think there is some problem with tms
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-01-2017, 07:36 AM (This post was last modified: 12-01-2017 07:37 AM by temsky740.)
Post: #12
RE: BMW F10 - initializing used TMS module in HEADLIGHT
I tried to change the parameter - no changes. Initialization fails. Tried to change parameters in the FRM - car version , which has these modules - still without result.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-01-2017, 17:26 PM (This post was last modified: 14-01-2017 17:33 PM by mateo549.)
Post: #13
XZBMW RE: BMW F10 - initializing used TMS module in HEADLIGHT
Hi, i have very similar problem with tms. But in my case i have 1 lamp usa and 1 ece. Left lamp (usa) initializing ok without any problems but right ece lamp cant initialize. Us lamp have led sidemarker and ece not, there is blank space in lamp, so when ista is initializing us headlamp it blinks for a second led sidemarker but in ece lamp ista cant blink sidemarker becouse this lamp doesnt have it. I was trying to code lamp to ece but i dont know how and i dont know is that even possible to have 1 lamp ece and 1 us. Maybe somebody know how to change coding to delete sidemarker from initializing procedure. I turned off sidemarker in both lamps but when ista initializing lamp it still want to turn it on for a second (test).

I updated 2 lamps and frm to same i-level

Ps car is US version and ece lamp is brand new from dealer.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-01-2017, 01:10 AM (This post was last modified: 15-01-2017 01:11 AM by HestonDiag.)
Post: #14
RE: BMW F10 - initializing used TMS module in HEADLIGHT
I have had an issue trying to program TMS.

I tried to program FEM as TMS is LIN bus slave to FEM and TMS not listed in ISTA-P.

Didn't work so I then tried again full car program and code, and this time it worked fine.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Bookmarks

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Recoding airbag module in Vin_Ka 7 184 11-01-2017 14:01 PM
Last Post: bmwcare
  F26 bmw svt with evo and atm module in simplextibi 2 157 11-01-2017 06:43 AM
Last Post: Almaretto
  E60 ULF module high replacement. in ninja_zx11 6 302 19-12-2016 14:55 PM
Last Post: ninja_zx11
XZBMW Video TV Module Hybrid FBAS retrofit - antennas problem in benefic 1 240 15-11-2016 07:22 AM
Last Post: brianziho
XZBMW How to determinine if module is bad in Silva1337 6 426 25-09-2016 18:01 PM
Last Post: Silva1337
XZBMW BMW F series - Solution to virgin EGS module in ehssan 10 2,501 25-09-2016 09:00 AM
Last Post: MTKAutoHex
XSMini Help with this control module - Mini in getaibose 5 374 02-07-2016 16:15 PM
Last Post: getaibose
XZBMW E46 LIGHT SWITCH MODULE Problem in Silva1337 5 357 27-04-2016 21:43 PM
Last Post: Silva1337
XRoles 2011 Rolls-Royce Ghost front Headlight changing to 2015 in araladl1 0 230 04-04-2016 10:06 AM
Last Post: araladl1
  E93 FRM2 Module in Dee67 15 1,069 22-03-2016 09:21 AM
Last Post: Node

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content