Please Make Sure You Read The Forum Rules! , Thanks for registering We are glad you have chosen to be a part of our community :) Please do not use email addresses, website URLs, Skype info, or any other contact info as your Username.
  1. ObdToolUsa

  2. Martech

  3. ATM - Balkan

    atm balkan file service
  4. Piwis tester II

  5. ChiPTuninG



Post Reply 
DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
18-06-2015, 20:03 PM
Post: #1
1DAF DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
[Image: daf_logo.jpg]

DAF Davie Runtime 5.6.1
Application Data 75.03
PartsRapidoSubset V14.12.F0
700 MB links
+ Installation explanation


The information base on diagnostics and repair of vehicles DAF, contains a description of technology of repair, auto maintenance, diagnosis of various vehicle systems.



Requirements:
- O.S.: Windows 7
- CPU: Pentium/Athlon 2 GHz or higher
- RAM: 1024 MB of system memory
- Hard Drive: 5+ GB of available space


DAV_links.rar
File Type: .rar
Downloaded: 161 times
Size: 314 bytes

Reputation: +4 - lithonius [+1] , jason.stanley [+1] , hduhatcu [+1] , mdanilo [+1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
 Thanks given by: cossie0629 , scanzed , kamaz92 , jason.stanley , hduhatcu , RUSTAM , mdanilo , bmitsis
25-06-2015, 09:57 AM
Post: #2
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Im a newbie just wondering how i can get this to work?thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-07-2015, 12:27 PM
Post: #3
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Buy laptop(low or middle class)
Download and install after read instruction. It's very simple.
Buy DAF DIAGNOSTIC KIT (VCI-560 MUX) - price around 2000 EUR
Connect KIT via USB, set wireless connection, and then disconnect USB cable.
Done.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-07-2015, 01:02 AM
Post: #4
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Hi there once all installed and ready to use when i scan truck and it goes in to look ata data it says not available do i have to mount a cd or something thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-07-2015, 10:01 AM
Post: #5
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Do you install PRSubset??
Because in PRSubset is data for trucks, and when scan, DAF Davie Runtime connect whit truck, read truck data(VIN, engine and etc) and search in PRSubset. And then show all data on screen.
I've installed DAF software almost 10 times and all working.
If this doesn't fix your error, please post screens.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-09-2015, 08:50 AM
Post: #6
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Hi!
This software include wiring diagram for Daf xf trucks?
Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-09-2015, 02:45 AM
Post: #7
1DAF RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
(06-09-2015 08:50 AM)escape82 Wrote:  Hi!
This software include wiring diagram for Daf xf trucks?
Thanks

Only the sub sections and you need the VCI plugged into the truck to actually see it. If you have eportal access it would be better
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-11-2015, 21:42 PM
Post: #8
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Please help I get errors 300.1 at times will this run out of time and block
many thanks
Jason
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-11-2015, 18:28 PM
Post: #9
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Loaded on newest version and now get 302.16 error code will read chassis numberand type then sstraight to this code I am in the UK plc help
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2016, 01:26 AM
Post: #10
RE: DAF Davie Runtime V5.6.1 + Application Data V75.03 + PRSubset V14.12.F0
Loaded on newest version and now get 302.057 error code will read chassis numberand type then sstraight to this code plc help
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Bookmarks

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Davie 82.01 in jason.stanley 0 431 27-08-2016 19:37 PM
Last Post: jason.stanley
  Davie error message in esxtruckrepairs 6 826 17-06-2016 09:56 AM
Last Post: Prodan
1DAF Davie xd in jason.stanley 1 491 06-06-2016 02:27 AM
Last Post: sgvas
  How to program with Davie 3 and other info in jb40 0 1,106 02-06-2015 17:43 PM
Last Post: jb40
1DAF DAF Davie Runtime dalla versione 5.6.0 + Application Data V67.03 + PRSubset V13.48.F0 in alba1 0 1,464 07-01-2014 07:45 AM
Last Post: alba1

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content