Please make sure you read Rules! and DO NOT upload/post any illegal softwares or Pirated Material , Thank you for understanding :)
  1. AutoHex II



Post Reply 
Icom A2 KL 15 =0 V
18-12-2016, 23:14 PM
Post: #11
RE: Icom A2 KL 15 =0 V
Hello friends as I see this thread, could someone help me on the software for clone please. Thanks
(Utorrent-mega) <<< if possible
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2016, 00:22 AM (This post was last modified: 19-12-2016 04:08 AM by CATAHA.)
Post: #12
RE: Icom A2 KL 15 =0 V
This thread is kinda old.....
But here is my info add to it

About 2~3 years ago i was questioning why ICOM A1/2 wouldn't see KL15
I bought and exchanged ICOM(s) without any difference what so ever.
I even tried putting Pin1+16 together and it was the samething no KL15.
Then i tried changing things around, GM/LCM/EWS/Speedo/Etc.... with no results what so ever....
Then i spoke to MAIN_TECH at couple of BMW Dealers OFFICIALS..... they experienced the samething...... since i brought in e39/46 couple of times for recall(s) and talked to Main_Tech about it after they was done with a recalls
"it ONLY happens on
E30(ALL) E36(ALL) E46(pre-2003/4)
E34(ALL) E39(pre-2002)
E32(ALL) E38(pre-2000)
E31(ALL)
Base on "MY" experience"
On new cars if you still not seeing KL15+ that means either your CAS or ESL is KAPUT (first it throws BUS-errors and then brand_new part awaits your car, $1,300 ~ $1,700 and BMW Business owners/share_holders say Oh yeah baby!!! we love you long time, come again..... rolling)
Simple and i changed quite few of those......

ONLY some-times if you have another scanner you can connect and confirm that you see the KL15 then your Diag_Tool is bad

K+DCAN USB adapters are known for this problem

I even tried with
AutoLogic Autel Snap-On LaunchTech with same results
Some made to read info during initial connection off EITHER
EWS/CAS or Speedo or LCM/FRM but not multiple units at the sametime (i just found this out a month ago during an attempt of exchange and program new EWS part, good thing i had BMW Scanner to copy settings from speedo to EWS.... otherwise ISTA-P(3.6/3.5)_Autologic_Autel_Launch was not able to program EWS, it was cancelling sessions all the time)

THE ONLY logical explanation i came-up with is that BMW installs either faulty wiring or faulty parts from the time car is build or faulty software

If any of my posts or current one helps then don't forget to press thanks and add a reputation thankyou
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Bookmarks

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
XZBMW Help with Ista/icom error in brunofraga 12 575 12-04-2018 00:20 AM
Last Post: brunofraga
XZBMW Icom P new BMW AG invention or new Chinese invention ? in krug 5 444 10-04-2018 11:15 AM
Last Post: bohozoku
  Flashing with ICOM Next and Esys noob questions in maxwell4321 1 237 03-04-2018 01:32 AM
Last Post: Enabled
  [REQ] ISID ICOM IMAGE ACRONIS in gyenge 4 233 29-03-2018 12:42 PM
Last Post: gyenge
  Xcar360 ICOM A2 in sebastianfernandes 1 171 28-03-2018 18:43 PM
Last Post: sebastianfernandes
XZBMW KL15, KL30 not showing in ISTA+ using K+DCAN / Programming and ICOM questions in danc44 2 209 27-03-2018 17:27 PM
Last Post: snypertje
  Icom next leds up and down in Renopower 1 228 25-03-2018 11:56 AM
Last Post: alex099
XZBMW Icom A2 connection problem ISTA/P in os1968 5 446 25-03-2018 11:46 AM
Last Post: alex099
XZBMW BMW ISPI ICOM-FW 03-15-02 (UNPROTECTED) in aknight720 18 8,625 24-03-2018 15:38 PM
Last Post: ccfj1
  CarProTuning icom review in Impac 5 639 23-03-2018 13:39 PM
Last Post: Enabled

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content