1. New Emulator

  2. Immo Bypass

  3. Julie Emulator

  4. AUTO-CHIPS

  5. Ecu-Service



Carprog connection problem
20-09-2017, 07:43 AM, (This post was last modified: 20-09-2017, 07:50 AM by mitsakos5800.)
Post: #1
ZVW  Carprog connection problem
Hi friend ! i have carprog 8.21 with all functions active.
i am trying to connect to my instrument cluster and it appears this text:

"UNKNOW VERSION OR IMMO ACTIVE"

I have changed the prices as the codecard says.I have uploaded both the DAMAGED file. I have made some mistake.

I write the corrupted archive on the board, after I connect it to the car and jump in "GOLF 2009 --> ONLINE DIAG V2"

my car is golf vi 2010 1.4 tsi.(24C32+NEC MCU)

could any member help me?

dumps download <HERE>


rar pass:
MITSAKOS


Attached Files Thumbnail(s)
           
Quote this message in a reply
21-09-2017, 11:04 AM,
Post: #2
RE: Carprog connection problem
You do not get it because you have a pirate carprog. faced the same problem but if with the red device could manage to solve with small blood the lowering of the version to 6.83 then the new one from 2010 could not read ......
Quote this message in a reply
21-09-2017, 11:58 AM,
Post: #3
RE: Carprog connection problem
Are you doing all keys lost?
Quote this message in a reply
21-09-2017, 23:45 PM,
Post: #4
RE: Carprog connection problem
(21-09-2017, 11:04 AM)senatormog Wrote:  You do not get it because you have a pirate carprog. faced the same problem but if with the red device could manage to solve with small blood the lowering of the version to 6.83 then the new one from 2010 could not read ......

did not I understand using another version?
Quote this message in a reply
27-09-2017, 14:15 PM,
Post: #5
RE: Carprog connection problem
(21-09-2017, 23:45 PM)mitsakos5800 Wrote:  
(21-09-2017, 11:04 AM)senatormog Wrote:  You do not get it because you have a pirate carprog. faced the same problem but if with the red device could manage to solve with small blood the lowering of the version to 6.83 then the new one from 2010 could not read ......

did not I understand using another version?

old versions do not climb online like new....
Quote this message in a reply
03-02-2018, 09:22 AM,
Post: #6
RE: Carprog connection problem
Hello, am trying to read Motorola mc68 HC11 for Mercedes ME2.0 ecu but nothing is happening am using the pin out from codecard.Lt. and I have desolderd the MCU. has anyone ever read this MCU with carprog? please advice.

underunder
IF YOU ARE SATISFIED THANKS AND REP WILL BE NICE
Quote this message in a reply
03-02-2018, 09:52 AM,
Post: #7
RE: Carprog connection problem
(03-02-2018, 09:22 AM)spanaz1 Wrote:  Hello, am trying to read Motorola mc68 HC11 for Mercedes ME2.0 ecu but nothing is happening am using the pin out from codecard.Lt. and I have desolderd the MCU. has anyone ever read this MCU with carprog? please advice.

Your best bet is upa or xprog for that MCU m8 smile

under If mine or others posts and info are helpful please give thanks/rep smile yes
Quote this message in a reply
03-02-2018, 11:21 AM,
Post: #8
RE: Carprog connection problem
Too bad! my xprog is blocken, I guess I have to invest on UPA

underunder
IF YOU ARE SATISFIED THANKS AND REP WILL BE NICE
Quote this message in a reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Peugeot 406 2,0 2000 999999 cluster problem dada 1 142 13-11-2019, 14:12 PM
Last Post: rch11
  Carprog need activation junnnior 76 9,318 25-09-2019, 17:24 PM
Last Post: mikroel
0Dash CarProg All Questions/Answers Here! mojsterb 889 304,369 18-09-2019, 08:06 AM
Last Post: georgeldiaconu
  Toyota coaster 2010 Problem dash MONIR11 0 257 16-09-2019, 23:39 PM
Last Post: MONIR11
ORenult Renault Scenic dash problem Robert85 4 414 09-08-2019, 18:09 PM
Last Post: Robert85
  CarProg V10.05 Lib 020117CAR0000021 mpautoservis 19 12,197 15-07-2019, 18:23 PM
Last Post: colin578
  F30 6WB problem with HUD shows for seconds then disappear Mwahab 56 19,968 14-07-2019, 06:48 AM
Last Post: razvanbucuresti2016
  Some one to repair dash corupt eeproms, odometer change and others problem with dash Liveros 0 456 10-07-2019, 16:09 PM
Last Post: Liveros
XZBMW 160d0wt Erasing Problem volavka 39 7,362 05-07-2019, 16:35 PM
Last Post: danngrigore
XZBMW Motorbike BMW R1200 GS 999999 km problem francescomicdon 9 842 01-07-2019, 16:12 PM
Last Post: francescomicdon

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content