Please make sure you read Rules! and DO NOT upload/post any illegal softwares or Pirated Material , Thank you for understanding :)
  1. AutoHex II

  2. FemtoEVO

  3. Cas4 & Cas4+



ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA]
Yesterday, 19:39 PM,
Post: #401
RE: ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA]
(Yesterday, 19:02 PM)TheShafro Wrote:  
(Yesterday, 14:25 PM)beemerboy88 Wrote:  Likely problem with your install. Vehicle construction date is incorrect..

Well any idea where I should start looking? All I did was download Sedoy's files and ran the installer. It did everything from there. Yeah, I just noticed the construction date as well. 

(Yesterday, 17:06 PM)wenhantho Wrote:  I have installed ISTA 4.19.15. Using your VIN, ISTA shows Service Funktions.

Which windows are you running? I recently switched to Windows 10; never had an issue running in Windows 7

No idea. For me, your vin works fine with 4.19.40 (ISPI and standalone version on windows 10). Maybe try databases from link below:

https://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=57666
Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to beemerboy88 for this post
11 hours ago,
Post: #402
RE: ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA]
(Yesterday, 19:39 PM)beemerboy88 Wrote:  
(Yesterday, 19:02 PM)TheShafro Wrote:  
(Yesterday, 14:25 PM)beemerboy88 Wrote:  Likely problem with your install. Vehicle construction date is incorrect..

Well any idea where I should start looking? All I did was download Sedoy's files and ran the installer. It did everything from there. Yeah, I just noticed the construction date as well. 

(Yesterday, 17:06 PM)wenhantho Wrote:  I have installed ISTA 4.19.15. Using your VIN, ISTA shows Service Funktions.

Which windows are you running? I recently switched to Windows 10; never had an issue running in Windows 7

No idea. For me, your vin works fine with 4.19.40 (ISPI and standalone version on windows 10). Maybe try databases from link below:

https://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=57666

I'm using WIN10 and ISTA 4.19.15 (Sedoy Standalone Version)
Quote this message in a reply
11 hours ago,
Post: #403
RE: ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA]
(Yesterday, 19:39 PM)beemerboy88 Wrote:  
(Yesterday, 19:02 PM)TheShafro Wrote:  
(Yesterday, 14:25 PM)beemerboy88 Wrote:  Likely problem with your install. Vehicle construction date is incorrect..

Well any idea where I should start looking? All I did was download Sedoy's files and ran the installer. It did everything from there. Yeah, I just noticed the construction date as well. 

(Yesterday, 17:06 PM)wenhantho Wrote:  I have installed ISTA 4.19.15. Using your VIN, ISTA shows Service Funktions.

Which windows are you running? I recently switched to Windows 10; never had an issue running in Windows 7

No idea. For me, your vin works fine with 4.19.40 (ISPI and standalone version on windows 10). Maybe try databases from link below:

https://cartechnology.co.uk/showthread.php?tid=57666

Thank you, I'll give it a try. I don't need BLP, correct? (I'm not programming)
Quote this message in a reply
10 hours ago,
Post: #404
RE: ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA]
@TheShafro

you find answer to your last question on first Page.

                                          
If I help you, please push thanks and reputation.  under

ISTA Standalone
ISTA Launcher Console v1.2.2
Quote this message in a reply
5 hours ago,
Post: #405
RE: ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA]
(10 hours ago)Sedoy Wrote:  @TheShafro

you find answer to your last question on first Page.


Ummm wait a minute. I installed my ISTA without de-DE. That can't be the issue, can it?
Quote this message in a reply
3 hours ago,
Post: #406
RE: ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA]
(5 hours ago)TheShafro Wrote:  
(10 hours ago)Sedoy Wrote:  @TheShafro

you find answer to your last question on first Page.


Ummm wait a minute. I installed my ISTA without de-DE. That can't be the issue, can it?

Nvm, still doesn't work!  angry

I'm still downloading beemerboy's file to see if they'll work or not
Quote this message in a reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
XZBMW ISTA Standalone 4.19.40 / SQLiteDBs Full (EN) / BLP 4.19.40 beemerboy88 4 946 1 hour ago
Last Post: TheShafro
XZBMW ISTA-D 4.18.32 Standalone / SQLiteDBs 4.18.30 / SDP-BLP 4.18.33 / ISTA-P 3.66.2.002 spider80 69 9,736 7 hours ago
Last Post: douglas_brock
XZBMW ISTA D 4.19.40 Standalone Full SDP/BLP , ISTA P 3.66.2.002 it4ever 3 473 8 hours ago
Last Post: XuLeTZ
XZBMW ISTA-D and ISTA-P not Working! JoaoVaranda 7 200 Yesterday, 19:49 PM
Last Post: JoaoVaranda
  ERROR ista-d 4.19.15 omarzoro 7 129 Yesterday, 18:34 PM
Last Post: Node
  Making ISTA+ faster gente 1 169 Yesterday, 15:26 PM
Last Post: Sedoy
XZBMW ista D 4.19.40 problem ? koder88 8 362 Yesterday, 11:26 AM
Last Post: koder88
  E38 '94 ISTA and icom not show service function lustek 5 271 Yesterday, 08:48 AM
Last Post: Node
  Need Vehicle Order to import in ISTA+ hipolitogt 4 266 17-10-2019, 21:14 PM
Last Post: obdcloud
XZBMW ISTA-D 4.19.40 Standalone / BLP 4.19.40 spider80 9 1,327 17-10-2019, 17:05 PM
Last Post: interested

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content