Please make sure you read Rules! and DO NOT upload/post any illegal softwares or Pirated Material , Thank you for understanding :)
  1. AutoHex II

  2. FemtoEVO



Problem whit GWS coding after ISN cleaning
30-05-2019, 18:55 PM,
Post: #1
Problem whit GWS coding after ISN cleaning
Hi
I have a problem with coding GWS
I clean ISN on 8HP and coding EGS "detect CAFD for swe"
But when I coding GWS "detect CAFD for SWE" i have a massage "No CAFD-Maping for base variant GWS found"
Is anyone able to help?
I was clean at CGDI
Quote this message in a reply
30-05-2019, 19:24 PM,
Post: #2
RE: Problem whit GWS coding after ISN cleaning
Not need to code GWS, depends year of manufacture, coding was removed on GWS

BMW F10 530d 0911
Retrofit 223 245 248 2VB 2ND 316 337 4M5 416  ->451/488-->456 453 465 494 496 552 5AD 5AE 5AG NBT 654 FM2 610 620[CIC] 688 6NR 6WA & 6WB715 760 8TH-KAFAS2-FSC KeyFOB Mperformance Gxx Series

Reset Kombi Gxx, Virginize VINs and Mileage
Quote this message in a reply
[+] 1 user says Thank You to BMWzone for this post
31-05-2019, 06:29 AM,
Post: #3
RE: Problem whit GWS coding after ISN cleaning
Yes, only code an ECU if you see fault "no coding"
Quote this message in a reply
31-05-2019, 12:02 PM,
Post: #4
RE: Problem whit GWS coding after ISN cleaning
HI!
No cafd in gws.
Quote this message in a reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
XZBMW ZF 8HP45Z SAT problem Alexandru.k_24 9 94 43 minutes ago
Last Post: user_530d
XZBMW Bmw e60 Seat Occupancy coding with NCSexpert florinu 4 92 1 hour ago
Last Post: willisodhiambo
  i3 SAS retrofit problem Oreon 0 59 9 hours ago
Last Post: Oreon
XZBMW G12/G30 - Disabling Horn on Lock on new Firmware [Coding SOLVED] Almaretto 20 5,706 Yesterday, 19:50 PM
Last Post: MicRofT
XZBMW Coding BMW motorcycle K1600gt pdc 51 7,790 Yesterday, 11:56 AM
Last Post: warhol99
XZBMW F15 Tow Hitch Retrofit Coding atomantmk 7 350 16-07-2019, 18:11 PM
Last Post: atomantmk
  2016 BMW F80 M3 GTS Coding m3nt4l 1 162 15-07-2019, 21:03 PM
Last Post: kubixix
  ISTA 4.18.14 license problem Fatalix 19 1,073 14-07-2019, 20:59 PM
Last Post: uragan1987
  E60 problem with ignition laso 2 173 14-07-2019, 15:34 PM
Last Post: laso
  F01 used LED headlight coding ntuner 16 410 14-07-2019, 08:18 AM
Last Post: lustek

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content