1. New Emulator

  2. Immo Bypass

  3. Julie Emulator

  4. AUTO-CHIPS



can i change cluster or edite
28-06-2019, 09:07 AM,
Post: #1
can i change cluster or edite
hi all memeber 
can any one help me ?
i need change cluster wellcome start and edite it 
and change languge also..
car hyundai & kia and toyota.
or one help me with programme to do that
thanks in advance

file service for toyota & lexus stage 1 , 2 , 3
feul economy
Tuning all toyota , lexus
dtc off / evap off / egr off / dpf off
skype : qasem2000m_1

under
THANKS button ---->yes
REPUTATION button ---->yes

thankyou
Quote this message in a reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  2018 FORD RANGER CHANGE OF KMs Black Alien 0 15 1 hour ago
Last Post: Black Alien
YTMercedes W213 Cluster Flash needed 2139028213 smartauto 0 51 Yesterday, 10:32 AM
Last Post: smartauto
ZVW Solved ✔ VW GOLF 4/BORA Cluster immo pin Ferraz 13 263 13-12-2019, 16:18 PM
Last Post: Ferraz
  Bmw f10 6wb cluster problem dexspeed 5 1,211 11-12-2019, 17:25 PM
Last Post: Slim125
  how open cluster yamaha raptor pietje001 0 94 10-12-2019, 20:10 PM
Last Post: pietje001
  change km in chatenet(microcar) poita 1 100 10-12-2019, 16:41 PM
Last Post: Clusters
KVauxhall Insignia facelift code from cluster miriaga4344 3 110 10-12-2019, 11:35 AM
Last Post: Tomyy
  VW POLO 2012 POSSIBLE TO CLONE CLUSTER? victorysatgr 2 177 07-12-2019, 01:06 AM
Last Post: Jack Pott
  Cluster pointer needle resting pin rightpcb 2 162 06-12-2019, 07:54 AM
Last Post: rightpcb
YTMercedes Used instrument cluster w205 achmad.ma 5 595 03-12-2019, 17:55 PM
Last Post: ashjab

Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content