1. AutoHex II

  2. FemtoEVO

  3. Xmas discount



No engine electronics menu in Ista service functions
21-11-2019, 19:55 PM,
Post: #41
RE: No engine electronics menu in Ista service functions
(21-11-2019, 19:44 PM)RoataClaudiu Wrote:  
(21-11-2019, 18:13 PM)beemerboy88 Wrote:  
(21-11-2019, 18:02 PM)RoataClaudiu Wrote:  Hi!
I have same problem and i solved with fresh instal windows 10 64 bit
All service function and all ather thinks work normal after reinstaling win 10

Using 4.20.31? Can you post screenshot with vin:

WBA5R1C57KAE81676

With your vin not working but with my vin works see attach
Your vin si us and my vin is eu   similar production date and similar factory Ilevel
My vin WBA5V71060AH89831

Yes it only affects some vins so problem is not fixed.
Quote this message in a reply
21-11-2019, 20:04 PM,
Post: #42
XZBMW  RE: No engine electronics menu in Ista service functions
(21-11-2019, 19:55 PM)beemerboy88 Wrote:  
(21-11-2019, 19:44 PM)RoataClaudiu Wrote:  
(21-11-2019, 18:13 PM)beemerboy88 Wrote:  
(21-11-2019, 18:02 PM)RoataClaudiu Wrote:  Hi!
I have same problem and i solved with fresh instal windows 10 64 bit
All service function and all ather thinks work normal after reinstaling win 10

Using 4.20.31? Can you post screenshot with vin:

WBA5R1C57KAE81676

With your vin not working but with my vin works see attach
Your vin si us and my vin is eu   similar production date and similar factory Ilevel
My vin WBA5V71060AH89831

Yes it only affects some vins so problem is not fixed.

Ok 
Thk

BMW service history by VIN (detaliated)/ any map of world / fsc rep. kit/ lifetime fsc for map updating/ activation for NBT, NBTevo id5 or id6 /carplay fullscreen or original 
PM or Skype for details 
Quote this message in a reply
21-11-2019, 20:12 PM,
Post: #43
RE: No engine electronics menu in Ista service functions
(21-11-2019, 18:13 PM)beemerboy88 Wrote:  
(21-11-2019, 18:02 PM)RoataClaudiu Wrote:  Hi!
I have same problem and i solved with fresh instal windows 10 64 bit
All service function and all ather thinks work normal after reinstaling win 10

Using 4.20.31? Can you post screenshot with vin:

WBA5R1C57KAE81676
[Image: 20191121-210732.jpg]
Quote this message in a reply
21-11-2019, 21:29 PM, (This post was last modified: 21-11-2019, 21:46 PM by Munich Simon.)
Post: #44
RE: No engine electronics menu in Ista service functions
Hi,

4.20.31 Was not working -error as described
4.17.41 (last with NED) -is working


Attached Files Thumbnail(s)
   
Quote this message in a reply
[-] The following 1 user says Thank You to Munich Simon for this post:
  • Twointje
22-11-2019, 10:17 AM,
Post: #45
RE: No engine electronics menu in Ista service functions
Is it possible to run a licensed version and the standalone on one windows installation, or do I need to make a second partition and have the standalone there?

Admin Client 7.3.0, ISTA 4.20.31, ISTA 4.20.30 SDP, ISTA-P 66.2, ISTA Launcher 1.21, ICOM 03-15-00 on Original Next, ETK 11.2019, KSD 11.2019, Keyreader 4.6.0.0, ISPA Server 10.25.0.0, KSD Client 4.1.0.1, E-Sys 3.33.4 with Launcher Pro 3.6.0
Lenovo T480
Quote this message in a reply
22-11-2019, 10:43 AM,
Post: #46
RE: No engine electronics menu in Ista service functions
(22-11-2019, 10:17 AM)tste1982 Wrote:  Is it possible to run a licensed version and the standalone on one windows installation, or do I need to make a second partition and have the standalone there?

Don't know about licensed, but I'm running both AOS and standalone from same windows, just made a small utility to switch registry entries.
Quote this message in a reply
30-11-2019, 16:55 PM,
Post: #47
RE: No engine electronics menu in Ista service functions
(21-11-2019, 20:04 PM)RoataClaudiu Wrote:  
(21-11-2019, 19:55 PM)beemerboy88 Wrote:  
(21-11-2019, 19:44 PM)RoataClaudiu Wrote:  
(21-11-2019, 18:13 PM)beemerboy88 Wrote:  
(21-11-2019, 18:02 PM)RoataClaudiu Wrote:  Hi!
I have same problem and i solved with fresh instal windows 10 64 bit
All service function and all ather thinks work normal after reinstaling win 10

Using 4.20.31? Can you post screenshot with vin:

WBA5R1C57KAE81676

With your vin not working but with my vin works see attach
Your vin si us and my vin is eu   similar production date and similar factory Ilevel
My vin WBA5V71060AH89831

Yes it only affects some vins so problem is not fixed.

Ok 
Thk

Issue fixed in 4.21.12
Reputation: +1 - RoataClaudiu [+1]
Quote this message in a reply
[-] The following 4 users say Thank You to beemerboy88 for this post:
  • RoataClaudiu, sebastianfernandes, simonchs, Twoone


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
XSMini Mini F56 full update with ISTA+ fail !! All ECU's in red ! bm92 45 8,791 Yesterday, 13:19 PM
Last Post: bm92
XZBMW Rheingold 4.20.12 Standalone / SDP-BLP 4.20.11 / ISTA-P 3.66.2.002 spider80 69 8,211 Yesterday, 12:19 PM
Last Post: FatMama
XZBMW ISTA-4.21.21.19443 only app lcy163 11 591 Yesterday, 09:05 AM
Last Post: Sedoy
XZBMW Rheingold 4.12.12 Standalone / SDP 4.12.12 / ISTA-P 3.65.0.500 Torrent spider80 80 21,656 13-12-2019, 17:32 PM
Last Post: dachtera
XZBMW ISTA Standalone / SQLiteDBs / BLP / PSdZData_Lite - latest [MEGA] Sedoy 530 88,444 13-12-2019, 08:10 AM
Last Post: noobontour
XZBMW OEM ICOM Next problem with ISTA/P LdkE 2 157 12-12-2019, 22:04 PM
Last Post: LdkE
XZBMW Ultimate Ediabas/ISTA+ voltage control V3 Node 339 90,195 12-12-2019, 21:57 PM
Last Post: lmao1
XZBMW BMW HU SERVICE MANAGER user_530d 18 7,509 12-12-2019, 19:42 PM
Last Post: Qwerti
  Updated ISTA 4.20.12/21/31 - 4.21.12 Installation and update Files duckdonald 61 8,581 12-12-2019, 08:06 AM
Last Post: tomek0701
XZBMW BMW Service history by VIN bmt_hr 1,294 155,584 11-12-2019, 17:22 PM
Last Post: Rishanavinash

Forum Jump:


Users browsing this thread:

Return to TopReturn to Content