Please make sure you read Rules! and DO NOT upload/post any illegal softwares or Pirated Material , Thank you for understanding :)
  1. Martech

  2. ATM - Balkan

    atm balkan file service
  3. Porsche piwis

  4. MOD FILES

  5. ProCarDiag

  6. ECU CHIPS



Post Reply 
Problem with KL15 in ICOM A1
26-06-2014, 23:04 PM
Post: #1
XZBMW Problem with KL15 in ICOM A1
Hi to all, i have a problem with my ICOM A1 of bmw , with cars before 3/2007 is perfect but with cars of after not recognized KL15 and ISTA/d NOT RUN .....

Somebody know of this problem ??


Thanks you
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-09-2014, 21:38 PM
Post: #2
RE: Problem with KL15 in ICOM A1
I'm good and just have not found the solution yet and I am that m climbing the walls because the seller does not want to make a change ....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-09-2014, 19:56 PM
Post: #3
RE: Problem with KL15 in ICOM A1
I've no problems with mine A1 with ista-d.
Your problem can be hardware or software related.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-09-2014, 22:49 PM
Post: #4
RE: Problem with KL15 in ICOM A1
(26-06-2014 23:04 PM)m35i Wrote:  Hi to all, i have a problem with my ICOM A1 of bmw , with cars before 3/2007 is perfect but with cars of after not recognized KL15 and ISTA/d NOT RUN .....

Somebody know of this problem ??


Thanks you

software version you using ?

Firmware version of icom ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-09-2014, 22:14 PM
Post: #5
RE: Problem with KL15 in ICOM A1
Good because I'm still with this problem have looked at the icom if battery recognizes and acknowledges KL15 and KL30 if both give power but when I try to connect to the car does not connect me tells me not been found in the car ... I read something .. theme pins 1 to 16 but I did and nothing stays the same .... can be the subject of firmware I've tried to do a restore but can not get icom start the restore
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-01-2017, 19:06 PM
Post: #6
Problem with KL15 in ICOM A1
Sorry for dragging up an old thread but my issue is related to this.

I've bought a new ICOM NEXT and wish to repair my Clone ICOM A1 before I sell it.

It works perfectly on Exx without DCAN but it does not see the voltage of KL15 when connected to a DCAN car.
It's perfect with Fxx models also.

I've got around this problem for years by using K+DCAN cables and so on. But I would like to repair this so that new owner gets full use of the tool.

I've heard that it is the CAN Switching not working on the ICOM.

Can anybody help? Thank you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2017, 06:20 AM
Post: #7
RE: Problem with KL15 in ICOM A1
Let me know when ull be selling ur icom pls
also where did u get icom next?

bikerdriveenjoy
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-01-2017, 15:01 PM
Post: #8
Problem with KL15 in ICOM A1
I bought ICOM NEXT from BMW dealer. It arrived today.
I only bought 'Part A' as that's all I need. B/C/D are easily available too
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Bookmarks

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cannot connect to car with icom next with latest pro launcher in darthur90 5 234 Today 15:33 PM
Last Post: pdc
  Do I need ICOM Next to flash G series? in bmwcoder75 8 556 Yesterday 19:10 PM
Last Post: simonchs
  ISTA-D 4.02.14 problem help in Mardikenj 1 78 Yesterday 05:30 AM
Last Post: atomantmk
  Problem with ISTA-D in msp23 24 1,081 14-10-2017 17:06 PM
Last Post: msp23
  Solved ✔ ICOM B MOST Interface PCB in pic_whizz 5 360 13-10-2017 17:20 PM
Last Post: pic_whizz
  Problem to program DME E46 in pullesnoter 26 780 12-10-2017 20:03 PM
Last Post: B1257
  Please, can you help me problem dde in zonum 7 310 10-10-2017 12:22 PM
Last Post: nesa
  Will somebody please explain all these Ediabas, OBD.ini, ENET, KDCAN, ICOM interfaces in willisodhiambo 5 328 10-10-2017 11:53 AM
Last Post: willisodhiambo
  F10 suspension height problem after some maintenance in Mwahab 8 315 10-10-2017 11:47 AM
Last Post: nguyennhatquang
XZBMW Ista/D Icom Connection issue in jaramillo 6 379 10-10-2017 02:53 AM
Last Post: IM6

Forum Jump:


User(s) browsing this thread:
1 Guest(s)

Return to TopReturn to Content